Ryhmäkalenteri

– Ryhmätunneille ilmoittaudutaan suoraan kalenterista hehkukoodilla.
– Saat henkilökohtaisen hehkukoodin ostettuasi valmennuksen
  

Hehku Tanssi

Hehku Tanssi on tanssillinen tunti, jossa herätellään keho uuteen päivään. Hehku Tanssi -tunnilla tehdään rauhallinen, mutta perusteellinen lämmittely. Tunnin sisältöön kuuluu lämmittelyn lisäksi monipuolisia dynaamisia eli aktiivisia liikkuvuus- ja venyttelyharjoitteita, eri lihasryhmiä vahvistavia lihaskuntoharjoituksia sekä tanssillista koreografiaa. Hehku Tanssi -tunti on kokonaisvaltainen hyvinvointia tukeva tunti, jonka tavoitteena on lisätä kehon toimintakapasiteettia ja liikkuvuutta sekä parhaassa tapauksessa vahvistaa kehollista itsetuntoa. Hehku Tanssi -tunnin teema vaihtuu neljän viikon välein eri tanssityyleihin tutustuen.

Varustuksena tunnille: Elastiset liikuntaa varten tarkoitetut vaatteet sekä sisälenkkarit tunnin teemasta riippuen.

Hehku Jooga

Hehku Jooga on rentouttava ja kehoa huoltava tunti, jossa kehon lisäksi myös mieli vahvistuu. Hehku Joogassa annetaan sekä energian että ajatusten virrata ja tunnin kokonaisvaltaista vaikuttavuutta tehostaa lämmin tunnelma ja äänimaailma. Hehku Jooga kehittää läsnäoloa ja tietoista hengittämistä. Jooga lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia vähentäen stressiä ja vahvistaen keho-mieli yhteyttä tuoden tasapainoisen olon. Harjoitteissa tehdään vahvistavia ja venyttäviä liikkeitä hengityksen rytmittämänä päättyen loppurentoutukseen.

Varustuksena tunnille: Elastiset liikuntaa varten tarkoitetut vaatteet sekä tarvittaessa lämmintä vaatetta rentoutuksen ajaksi.

 

katso vapaita yksilövalmennusaikoja valmennustyypin mukaan:


 

Ääni

TIINA MUSTONEN
Hyvinvointiasiantuntija ja ÄÄNI-valmentaja

varaa
 

– – – – – – – – – – – – – – – –

Liike

KAROLIINA LAHDENPERÄ
Hyvinvointiasiantuntija ja LIIKE-valmentaja

varaa
 

VIRVE LÄHDESMÄKI
Hyvinvointiasiantuntija ja LIIKE-valmentaja

varaa
 

– – – – – – – – – – – – – – – –

Mieli

ANU VUOPIO
Hyvinvointiasiantuntija ja MIELI – valmentaja

varaa
 

– – – – – – – – – – – – – – – –

Ravinto & Uni

EEVA PÄÄKKÖNEN
Hyvinvointiasiantuntija ja RAVINTO & UNI – valmentaja

varaa