Ryhmäkalenteri

– Ryhmätunneille ilmoittaudutaan suoraan kalenterista hehkukoodilla.
– Saat henkilökohtaisen hehkukoodin ostettuasi valmennuksen
  

SYKSYLLÄ 2019

Hehku Ääni

Hehku Ääni pienryhmässä syvennytään omaan ääneen sekä äänen- että kehonhallintaan, opetellaan äänen- ja kehon rentouttamista, erilaisia hengitystekniikoista sekä opitaan tunnistamaan omat äänelliset vahvuudet. Valmennuksesta hyötyvät niin ammatikseen puhuvat kuten opettajat, asiantuntijat, luennoitsijat, myyjät, asiakaspalvelijat kuin laulamisesta kiinnostuneet henkilöt sekä äänellisistä haasteista ja kuormituksesta kärsivät asiakkaat (sisäilmaongelmat, unihäiriöt jne.).

Hehku Mieli

Hehku Mieli on mieltä vahvistava ryhmä, jossa mielen lisäksi myös keho vahvistuu, kun mieltä saadaan tasapainotettua itsensä kehittämisen harjoituksilla. Hehku Mieli tarjoaa rauhallisen tilan ja ilmapiirin omien tunteiden tutkimiselle, ajatus- ja toimintamallien tarkastelulle sekä yksilölllisten stressin- ja ajanhallintakeinojen oppimiselle. Hehku Mieli kehittää tietoista läsnäoloa ja auttaa syventämään tutkitusti stressitasoja laskevaa syvää palleahengitystä.

Hehku Ravinto & Uni

Hehku Ravinto & Uni ryhmässä voimaannutaan ravinnosta, unesta ja laadukkaammasta palautumisesta, opitaan aivojen ja suoliston yhteydestä, mehustuksen saloista, juurileivän valmistuksesta, työhyvinvointia tukevasta ruokavaliosta ja palautumisen ja unen optimoinnista. Ryhmässä saat yksilöllistä ohjausta ravitsemukseen, pääset laatimaan itsellesi sopivan, arkeasi palauttavan ruokavalion ammattilaisen tuella ja voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Ravinto- ja univalmennuksesta ovat saaneet tukea ja apua asiakkaat joilla mm. unihäiriöitä, suolistovaivoja, uupumusta,kilpirauhasen yli- tai vajaatoimintaa, painonhallinnan haasteita.

 

katso vapaita yksilövalmennusaikoja valmennustyypin mukaan:


 

Ääni

TIINA MUSTONEN
Hyvinvointiasiantuntija ja ÄÄNI-valmentaja

varaa
 

– – – – – – – – – – – – – – – –

Liike

KAROLIINA LAHDENPERÄ
Hyvinvointiasiantuntija ja LIIKE-valmentaja

varaa
 

VIRVE LÄHDESMÄKI
Hyvinvointiasiantuntija ja LIIKE-valmentaja

varaa
 

– – – – – – – – – – – – – – – –

Mieli

TIINA MUSTONEN
Hyvinvointiasiantuntija ja MIELI-valmentaja

varaa
 

– – – – – – – – – – – – – – – –

Ravinto & Uni

EEVA PÄÄKKÖNEN
Hyvinvointiasiantuntija ja RAVINTO & UNI – valmentaja

varaa