Tietoa meistä

”Kun lähestyy neljänkympin rajapyykkiä alkaa ajattelemaan sitä, mitä elämältään oikeasti haluaa, ovatko valinnat joita on tehnyt niitä oikeita ja olenko minä se, joka olen aina haaveilut olevani?”

Näitä ajatuksia pyörittelivät ensimmäiset asiakkaani jo vuosia sitten ja nyt on minun ikäluokkani vuoro.

Olen ikuinen seikkailija, rakastan haasteita, heittäydyn innolla muutokseen ja elän elämääni rohkeasti. Silti samat kysymykset pyörivät päässäni elämän murrosaikoina; alaa vaihtaessani, vakavasti sairastuttuani, tullessani äidiksi ja kohdatessani läheisen ihmisen menetyksen. Kysymykset ja ihmettely ovat muuttaneet muotoaan iän
myötä, mutta ydin on pysynyt samana; kuka minä olen ja mitä minä haluan?

Hehku Wellness sai alkunsa keväänä 2017 ja alusta asti sen toiminnan pohjana on ollut hyvinvointi, puhdas ravinto ja omien vahvuuksien tiedostaminen.
Hehku Wellnessin olemus alkoi tuon kevään jälkeen hiljalleen hahmottumaan, kun oikeat ihmiset löysivät toisensa ja yhteinen innostus kasvatti uusia ajatuksia, uudenlaisen tavan palvella asiakkaitamme.

Hehkun esikoinen, Hehkuvalmennus, kirjattiin syntyneeksi Jyväskylässä aurinkoisena toukokuun päivänä käynnistäessämme pilottivalmennuksen. Pilotin myötä asiakasymmärryksemme kasvoi, opimme tunnistamaan asiakkaittemme tarpeita ja havaitsimme kuinka tärkeää on tulla nähdyksi ja kuulluksi, ei pelkästään asiakkaana vaan ihmisenä.

Hehku Wellnessin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennus koostuu neljästä osa-alueesta, jotka erillisinä kokonaisuuksina tai toisiaan täydentäen tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden löytää omat uniikit vahvuutensa ja sisäisen hehkunsa. Intohimoisella ja empaattisella otteella haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja kulkea rinnalla poluilla joilla ei vielä ole kuljettu, nousta yhdessä mäkiä, johon omat voimat eivät riitä ja raotella uteliaana ovia, joiden avaaminen vie kohti uusia seikkailuja.

Valmentajamme ovat alansa huippu-asiantuntijoita ja pitkän kokemuksen ja koulutuksen
myötä myös edelläkävijöitä hyvinvointialan kehittämisessä.
Hehku Wellnessin ytimessä on aito kohtaaminen, vahvuuksien tunnistaminen, kokonaisvaltainen hyvinvoinnin valmennus ja jaettu asiantuntijuus.

Meillä saavutat tavoitteiden ohella myös itsesi.

Löydä sisäinen hehkusi

Tiina
Toimitusjohtaja
Hehku Wellness Oy

Hehku palvelut ja valmennus tuotetaan
yhdessä seuraavien hyvinvointiasiantuntijoiden
kanssa:

 

 

TIINA MUSTONEN
Hyvinvointiasiantuntija ja ÄÄNI- ja MIELI- valmentaja

Tutustu Tiinaan


 

varaa aika
 

 

KAROLIINA LAHDENPERÄ
Hyvinvointiasiantuntija ja LIIKE-valmentaja

Tutustu Karoliinaan


 

varaa aika
 

 

VIRVE LÄHDESMÄKI
Hyvinvointiasiantuntija ja LIIKE-valmentaja

Tutustu Virveen


 

varaa aika
 

 

Päivi Päivinen, Ravintoterapeutti, Hehku Wellness

PÄIVI PÄIVINEN
Hyvinvointiasiantuntija ja RAVINTO&UNI -valmentaja

Tutustu Päiviin