Virve Lähdesmäki

  Liike

VIRVEN AJANVARAUS ja lisätiedot: [email protected] tai nro. 045 78713579

Rakastan kaunista luontoa, retkeilyä, hyvää ruokaa, lasten halauksia, matkustelua sekä pieniä ja suuria seikkailuja. Periaatteeni on, että muutoksia tehdään itseään varten ja omaa kehoa sekä mieltä kuunnellen. Muutos onnistuu, jos uskot muutoksen olevan mahdollinen.

Tietyt ruokailu- tai liikuntatottumukset voivat oikein toteutettuna saada energian aivan pursuamaan tai pahimmassa tapauksessa syödä viimeisetkin energianrippeet. Olen oppinut mistä asioista saan energiaa ja mitkä asiat taas kuluttavat energiaa. Pidän itsestäni huolta kuuntelemalla mitä oma keho ja mieli milloinkin kaipaa. Välillä se voi olla vaikkapa jotain tiettyä ruokaa, pehmeää liikettä, reipasta liikettä, illallista ystävien kanssa tai hiljentymistä yksin lempeissä löylyissä.

Unelmani on, että jokainen voisi elää onnellista ja omanlaista elämää, elämäntilanteesta riippumatta. Onnellinen elämä ei tarkoita, sitä ettei murheita ja vastoinkäymisiä olisi. Elämään kuuluvat niin hyvät, kuin huonotkin asiat. Tärkeintä on se, miten kohtaamme ne. Osaammeko iloita ja olla kiitollisia päivittäin hyvistä asioista? Osaammeko hyväksyä huonotkin asiat elämään kuuluvana ja ehkä jopa oppia niistä jotain?

Toiveenani on auttaa järjestelemään uusiksi arkea ja ajatuksia sekä antaa työkaluja, jotta pysyt terveenä, hyvässä kunnossa ja olet onnellinen juuri sellaisena kuin olet ja juuri siinä tilanteessa missä olet. Haluan lisätä hyvää tuovia asioita niin, ettet joudu samalla kääntämään selkääsi läheisillesi, lapsillesi tai vähentämään aikaa vaikka yöunistasi.

Olen kahden pienen lapsen äiti, Nuorten yrittäjyysvalmentaja, koulutan Personal trainer opiskelijoita Trainer4Youlla ja valmennan Hehku Wellnessillä. Vaikka teen monenlaista, se ei tarkoita, että olen superihminen. Teen asioita, joista nautin ja teen niitä sen verran, mikä tuntuu hyvältä. Olen toiminut seitsemän vuotta yrittäjänä ja oppinut sinä aikana tärkeimmän: omaa terveyttä ei korvaa mikään. Jos en huolehdi omasta hyvinvoinnistani, en kykene huolehtimaan mistään tai kenestäkään muustakaan. Minulle on myös tärkeää viettää paljon aikaa ihan yksin, perheeni sekä läheisteni kanssa.

Olen mielelläni tukenasi, jos haluat ottaa askeleita kohti terveellisempää, liikunnallisempaa ja energisempää elämää!

Koulutus:

Mind Coach (alkaa 02 / 2019)
Life Coach – Life Coach Academy
Personal Trainer – Trainer4You
Tradenomi – Tiimiakatemia
Lähihoitaja – Jyväskylän Sosiaali- ja Terveysalan oppilaitos